Alternatieve Kermis Landhorst 2018

2018-09-03 21:20:05

Landhorstse Kermis 2018

Zoals elk jaar is het ook dit jaar weer kermis in Landhorst, te weten van vrijdag 5 oktober tot en met maandag 8 oktober 2018.

De opzet zal dit jaar iets anders zijn dan we tot nu toe gewend waren. In de tent gaat alles als vanouds door, echter ‘de kermis’ zoals we eerder gewend waren, is in Landhorst niet meer haalbaar. Het is onmogelijk een kermisexploitant te vinden die (zelfs) tegen bijbetaling 4 dagen in Landhorst kermisattracties wil plaatsen om de eenvoudige reden dat de opbrengst te laag is.

Daarom hebben we allerlei mogelijkheden onderzocht en ervoor gekozen om op zondag 7 oktober een alternatieve kermis te organiseren. Vanaf 13:30 tot 19:00 uur nodigen wij alle kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden (kortom iedereen die je kent) uit om gezellig naar de tent te komen. Het is gratis entree en voor muziek is gezorgd. Iedereen kan tegen € 5,- betaling de gehele middag gebruik maken van onderstaande activiteiten. (incl. gratis ranja).

Een (klein) aantal activiteiten staan buiten, echter bij regen komen er andere en speelt alles zich binnen af. De organisatie is in handen van Vereniging Peelbelang en mede mogelijk gemaakt door Café Partycentrum Buitenlust www.partycentrumbuitenlust.nl  en het Wanroijs Actie Comité www.wac.nu 
We werken samen met Schaap Events uit Gassel, zie www.schaap-events.nl voor meer informatie. Onderstaande activiteiten worden begeleid door medewerkers van Schaap Events en vrijwilligers uit Landhorst:

-       Slotracebaan
-       Bungee trampoline
-       Rocket adventure
-       Schietkasten
-       Reuze lego
-       Stokken vangen
-       Verfcentrifuge
-       Papiermachine
-       Springkussen

TERUG NAAR HOMEPAGINA