Denk mee over de 75e verjaardag van Landhorst

2019-04-05 07:53:00

Feestelijkheden

 

Onder leiding van een initiatiefnemer van deze avond leverden de aanwezigen ideeën voor de meest uiteenlopende feestelijkheden. Men is het erover eens dat het jaar 2020 gevierd zal worden met o.a. een reünie, brunch en feestavond. Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020worden de festiviteiten gehouden op het dorpsplein in Landhorst.

We denken aan commissies voor publiciteit, sponsoring, foto/film en communicatie naar de verenigingen, maar nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Vast staat dat Fanfare Landhorst tijdens dit weekend een reünieconcert zal geven met leden van toen en de leden van de huidige fanfare.

 

Op donderdag 18 april 2019willen we verder borduren op de bijeenkomst van oktober 2017 en alle mensen uitnodigen die ons dorp een warm hart toedragen om mee te helpen bij deze festiviteiten. Het zou ook heel mooi zijn als op deze avond de jongeren van Landhorst mee willen denken. Zij vallen vaak tussen wal en schip, daarom nodigen we dan ook de jongeren van harte uit om mee te helpen in de organisatie en deel te nemen aan alle feestelijkheden.

Belangrijk is ook hoe we de festiviteiten kunnen gaan bekostigen en daarbij zijn suggesties van harte welkom. Voel jij je ookgeroepen om deze activiteiten te ondersteunen of een bijdrage te leveren, kom dan op donderdag 18 april a.s.naar dorpshuis ‘de Stek’, de aanvang is om 20.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd.

Ook voor vragen kun je je richten tot de werkgroep landhorst75@gmail.com of Vereniging Peelbelang Landhorst landhorst75@peelbelang.nl

 

 

 

TERUG NAAR HOMEPAGINA