Groene Poort voortgang

2019-09-17 10:25:05
Beste Landhorstenaren,
 
De zomer is bijna voorbij en ondertussen is de 'Groene Poort'  erg groen geworden. Dit betekent niet dat we stil hebben gestaan! Integendeel, achter de schermen is de werkgroep druk bezig geweest. Zo hebben we een leverancier gevonden waarmee we het project willen starten. Verder wordt in overleg met de leverancier de puntjes op de i gezet voor een voorstel voor de inrichting van de groene poort.
Verder hebben we natuurlijk te maken met meerdere partijen, bijv. de gemeente en Staatsbosbeheer waar we ook afstemming mee moeten vinden. Dit gaat erg goed, maar zorgt ervoor dat i.c.m. de zomerperiode dat het allemaal wat langer duurt.
 
Verder zijn we ook op zoek naar vrijwilligers. Mensen die ons graag een handje willen helpen zodra we van start gaan met de inrichting. Dit gaat nog enige tijd duren vanwege afstemming en levertijden, maar we willen jullie er op tijd erbij betrekken. Er is namelijk genoeg te doen! 
Ben je geinteresseerd om mee te helpen? Contacteer dan Martin Rijkers ( martinrijkers123@gmail.com) of Brigitte Aangenendt ( brigitte@peelbelang.nl)
 
Met vriendelijke groet,
Vrienden van de Groene Poort
TERUG NAAR HOMEPAGINA