Kermis Landhorst 2019

2019-10-10 23:08:53
Kermis in Landhorst  (voor foto's zie http://www.peelbelang.nl/fotos.php)
 
Op 6 oktober jl. hebben we voor de 2e keer in Landhorst een alternatieve kermis georganiseerd. Door het slechte weer hebben we helaas vroeg in de ochtend moeten besluiten de attracties welke buiten plaats zouden vinden in te ruilen voor een aantal andere attracties die binnen konden plaatsvinden in de tent en de zaal van Café Zaal Buitenlust. 
 
Dankzij de medewerking van eigenaar Piet-Hein Swinkels en zijn personeel was het mogelijk om tesamen met onze vrijwilligers en Schaap Events uit Gassel de gewijzigde attracties op te bouwen. Er waren o.a. 2 Schietkasten, 4 Racesimulators, een Draaimolen, Crazy foto truckage, Tattoo zetten, Blikken gooien, Touwtje trekken, Button maken, Eendjes vissen, een Ballenbak etc. Dit jaar konden er ook prijzen gewonnen worden wat het allemaal nog leuker maakte.
 
Zoals gezegd was er door de regen buiten niets te doen, maar binnen was het daardoor gezellig druk en hebben de kinderen zichzelf goed vermaakt met de attracties en gratis ranja. De positieve reacties van ouders en kinderen zijn voor de organisatie aanleiding om volgend jaar door te gaan op de ingeslagen weg. Vereniging Peelbelang Landhorst wil Café Zaal Buitenlust, het WAC, Schaap Events en last but not least alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan deze geweldige middag hartelijk bedanken. 
 
We hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer met grote getale naar de Alternatieve Kermis in Landhorst komen!
 
Bestuur Vereniging Peelbelang Landhorst. 
TERUG NAAR HOMEPAGINA