Nieuwsbrief 2020-03

2020-03-26 14:48:11

 

Nieuwsbrief Vereniging Peelbelang Landhorst nr 3 2020.

 

Door alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn we helaas genoodzaakt een aantal geplande bijeenkomsten te annuleren. Het kan zijn dat hieronder genoemde activiteiten alsnog afgelast zullen worden.

 

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering, gepland op 8 april 2020, wordt uitgesteld, een nieuwe datum zal worden gekozen zodra er meer bekend is omtrent de Coronavirus maatregelen.

 

Bijeenkomst KORL

De bijeenkomst over de KORL met betrekking tot de Schapendreef, gepland op 19 maart 2020 wordt uitgesteld, een nieuwe datum zal worden gekozen zodra er meer bekend is omtrent de Coronavirus maatregelen.

 

Vrijheidsbrunch te Oploo

I.v.m. de Covid 19 maatregelen zal deze lunch niet doorgaan.

Indien u al betaald hebt wordt dit terug gestort.

 

 

Woningbouw in Landhorst

De planning is dat in Juli 2020 een begin zal worden gemaakt met de woningbouw door project ontwikkelaar Reuvers. Hier zijn nog niet alle woningen verkocht.
Ben je een starter? Informeer dan bij de projectontwikkelaar naar de prijzen van de grond, mocht je je een woning kopen dan kan Reuvers een verzoek indienen bij de gemeente voor een starters tarief voor de grond, samen met een starters lening kan dit wellicht mogelijkheden bieden toch een woning te kunnen kopen.

Meer informatie over een starterslening?  Zie: https://www.svn.nl/gemeente/SintAnthonis

 

 

TERUG NAAR HOMEPAGINA