Opening Groene Poort Landhorst op 19 september 2020 van 15.00 tot 16.30 uur, De inschrijving is gesloten! Het maximaal aantal bezoekers is bereikt.

2024-01-26 16:10:34

 

Beste inwoners van Landhorst,

Zoals jullie de afgelopen tijd hebben kunnen zien, is de Groene Poort aardig in ontwikkeling.            
De komende tijd zullen er nog een aantal zaken gebeuren, maar de finish komt steeds dichterbij.
We zijn nu al trots op het resultaat en we vinden het tijd om dit te gaan vieren!

Als werkgroep hebben we door Covid-19 overwogen de opening naar volgend jaar te verschuiven, maar dit voelt toch niet goed. Er zijn al zoveel kinderen aan het spelen en soms moet je mooie projecten gewoon vieren! We kunnen ons aan de regels voor het corona virus houden én de opening vieren  als er maximaal 150 mensen bij deze opening aanwezig zijn. Daarom hebben we besloten om op basis hiervan, samen met de inwoners van Landhorst de opening van de Groene Poort & het watertappunt te gaan vieren op:


       zaterdag 19 september van 15:00 uur tot 16:30 uur.

Inmiddels is de inschrijvingsperiode gesloten, het maximaal aantal bezoekers is bereikt.  In de week van 1 september krijgen de mensen die zich aangemeld hebben bericht hierover.

Wie gaat de opening doen?
Dat willen we onze eigen inwoners van Landhorst laten verrichten, en hiervoor hebben we een ludieke actie bedacht. Uit alle inzendingen worden 6 mensen (4 kinderen en 2 volwassen) gekozen, die de opening van de Groene Poort mogen verrichten. Daarnaast zal de kunstenaar Juul Baltussen het watertappunt openen.

Hoe kun je winnen?
Voor iedere leeftijdscategorie hebben we een ander soort wedstrijd gekozen, vind je de andere opdracht beter bij je passen, dan mag je dat ook zeker doen!

 1. Kinderen van 0 t/m 5 jaar: kleurwedstrijd
  Lever je kleurplaat in: bij Chantal Rovers op de Snavelbiesstraat 14 voor 21 augustus.
  Er zullen 2 winnaars gekozen worden. Ieder huishouden heeft 1 kleurplaat gekregen. Mocht je er meer nodig hebben dan zou je deze kunnen kopiëren, of printen vanaf de site van Peelbelang.
 2. Iedereen vanaf 6 jaar: TikTok
  Maak 1 originele TikTok over de Groene Poort. Dit mag alles zijn, als je er de Groene Poort maar in terug laat komen. Heb je inspiratie nodig? Wordt vrienden met @groenepoort en bekijk een filmpje van ons. Zet bij het plaatsen van je filmpje #groenepoort.
  Ook hier zullen 2 winnaars gekozen worden.
 3. Speciaal voor de volwassenen die ‘nog’ geen fan zijn van TikTok
  Maak een proostfoto met een gezelschap naar keuze en laat hier de Groene Poort in terug komen. Mocht je liever de Groene Poort niet openen, dan zien we toch graag een leuke proostfoto tegenmoet. Mail deze foto naar groenepoort@peelbelang.nl
  Ook hier zullen 2 winnaars gekozen worden.

Bij de opening willen we de foto’s en tekeningen ook graag ophangen, zodat iedereen uit het dorp er toch een beetje bij kan zijn. Wij hopen op vele inzendingen, zodat we de hele gemeente middels de krant en sociale media kunnen laten zien hoe trots wij als dorp zijn op de Groene Poort & het watertappunt!

Wij zijn reuze benieuwd naar de creativiteit in ons mooie Landhorst en kijken uit naar de inzendingen. De kleurplaten, TikToks en foto’s zien we graag voor 21 augustus!

Verder wensen we iedereen een mooie zomer!

 

 

Klik hier om de Kleurplaat 'Groene Poort' downloaden

TERUG NAAR HOMEPAGINA